V svoji 20-letni terapevtski praksi ugotavljam, da klienti večinoma prihajajo k meni zaradi zdravstvenih težav. Ko se začnemo pogovarjati, pa skupaj odkrijemo, da je v njihovi notranjosti še cel kup drugih stvari, ki potrebujejo očiščenje. Največkrat, ali celo skoraj po pravilu, velja, da so prav njihovi notranji boji in nezaceljena čustva krivi za izbruh in vztrajanje bolezenskega stanja, ki ga želijo ozdraviti. Ko jih vodim skozi proces samorefleksije in z zavedanjem odpihnejo meglice, ki so prekrivale njihov izvor bolečine, žalosti ali hrepenenja, se zdi, kot da v njihovo življenje po dolgem času ponovno posijejo sončni žarki in proces zdravljenja se lahko tudi zares začne.

Ker sem videla, kako veliko moč ima proces samospoznavanja in odkrivanja naših notranjih blokad, nezaceljenih čustev in skritih konfliktov, si želim k procesu samorefleksije spodbuditi čim širši krog ljudi, še posebej pa tiste, ki ste na tak ali drugačen način povezani z mano in očitno med nami obstaja neka višja namera.

Tako sem se odločila, da 20. oktobra organiziram povsem brezplačno delavnico, na katero vabim tudi tebe, draga ženska.

Če čutiš, da v tvojem življenju ni dovolj sončnih žarkov, če tvoje srce že dalj časa goreče hrepeni, a ne vidi možnosti uresničitve, ali pa si se morda ujela v zanko otopelosti, strahu, izgubo kontrole nad določeno situacijo, si rezerviraj to sobotno dopoldne zase in mi dovoli, da ti pomagam spoznati, kaj je zares tisto, kar ti manjka, kaj bi te osrečilo in kakšna želiš postati, da bi se počutila izpopolnjeno, zdravo, vitalno in samozavestno.

Delavnice enostavno ne smeš zamuditi če:

  • se srečuješ s kronično ali morda akutno boleznijo in se zavedaš, da boš morala za ozdravitev in povrnitev v življenje brez bolečin stopiti v korenito spremembo svojega življenjskega stila, saj je le-to edina možna odskočna deska za odpravo bolezni;
  • če v sebi čutiš močno napetost, morda celo vrtoglavice in se bojiš, kot da se boš nekega dne od utrujenosti samo še zrušila;
  • če na sebi nosiš močen pritisk okolice in te kritika drugih fizično duši;
  • če bi se najraje skrila pred svetom in zato iščeš
  • najrazličnejše priložnosti, da zbežiš od doma, saj se tam ne počutiš razumljeno;
  • imaš občutek, da si ves čas pod napadom in te hromi možnost napake in poraza;
  • se ne moreš sprostiti v spolnosti in ti morda celo manjka libida, zato pa si v večnem strahu, da bo partner našel drugo;
  • si nezadovoljna s svojo službo, a zaradi strahu, da bi jo izgubila, vseeno garaš dneve in noči in tako nezadovoljno opazuješ, kako si tudi ti postala ujetnica sodobnega sistema;
  • se bojuješ z občutkom in slabo vestjo, da morda nisi dovolj naredila za svoje otroke (in morda tudi starše) in jim zato ves čas popuščaš ter se zanje žrtvuješ, hkrati pa veš, da je to bumerang, ki lahko ima ravno obraten učinek, kot ga skušaš doseči;
  • se čutiš osamljeno in brez podpore, boleči občutek, da nikomur ni zares mar zate, pa ti z nespečnostjo krade spanec in te v dan pospremlja s panično utrujenostjo, morda celo paničnimi napadi.

Vse to so življenjske situacije, ki potrebujejo našo resno pozornost. Zagotavljam ti, da niso brezizhodne in se ne dogajajo zato, da bi ti otežile življenje, pač pa so tukaj prav zato, da svoje življenje dvigneš na višji nivo in osebnostno zrasteš.

Delavnica, na katero te vabim 20. oktobra, predstavlja prvi in morda celo ključen korak na tej poti v bolj polno, zdravo in vitalno življenje.. Skozi refleksijo bomo izgradile našo vizijo, skozi vodeno vizualizacijsko vajo, pa ti bom tudi pomagala, da jo boš zares začutila, zavohala, okušala in videla.

Šele ko imaš vedenje, namreč lahko začneš stvari spreminjati in zares odločno slediti svojim željam. Zato, da bi na cilj tudi zares prišla, ti bom na delavnici predstavila tudi, kako ti pri tem lahko pomagam še naprej. Predstavila ti bom devetmesečno Šolo za ženske, s katero želim “mojim” ženskam omogočiti, da se popolnoma opolnomočijo, dozorijo, da postanejo pozitivne, do sebe ljubeče in neustrašne dame, ki vejo, kaj hočejo in tudi brez ovir ali obžalovanja temu srčno sledijo ter uresničujejo.

Ker se želim na delavnici posvetiti vsaki med vami, je število mest omejeno in se že lepo polnijo, zato se prosim čim prej prijavi na nadjaluk@gmail.com, da lahko rezerviram mesto tudi zate. Delavnica bo v Ljubljani, potekala bo od 9. do 12.ure, točen naslov ti še sporočim.

Upam, da se vidiva na delavnici 🙂

Nadica