Kako preprosto bi bilo življenje, če bi imeli setveni koledar za osebno srečo?

Že zdavnaj je poznano, da smo ljudje z naravo zelo povezani in za Slovence še posebej velja, da smo narod vrtnarjev. Ja, tudi jaz imam cel kup prijateljev, ki strastno govorijo o svojem vrtu, ko se tako pogovarjamo, pa večina priznava, da pri določanju vrtnarskih opravil sledi setvenemu koledarju. Setveni koledarček jim glede na pozicijo lune pove, kdaj je najboljši čas za določeno vrtnarsko opravilo, ki bo, če se teh predvidenih terminov držimo, prineslo najboljše rezultate – veliko sočnih, zdravih in okusnih plodov. Praktično vsak vrtnar in celo kmetovalec ima doma tak setveni koledar in včasih sem prav presenečena, kako pridno se držijo opredeljenih datumov …

Ob tem pa se tudi sprašujem … Primer setvenega koledarja kaže, da se ljudje zelo dobro zavedamo, da imajo luna in ostala nebesna telesa na življenje na zemlji precejšen vpliv, a tega vedenja za nas same ne izkoriščamo dovolj. Pri rastlinah pazimo, kdaj jih sadimo, ko gre za odločitve o naši usodi pa se navadno odločamo precej manj vestno. Namesto, da bi ravnali v skladu z naravnimi ritmi narave in vesolja, verjamemo, da s tehnološkim napredkom obvladujemo življenje, a smo v resnici zelo daleč od tega.

Morda je razlog za tako vedenje tudi to, da setvenega koledarja za našo osebno srečo še ne poznamo.  A ta obstaja. No ja, pravzaprav obstaja orodje, ki deluje na podoben način kot setveni koledar, in imenuje se Djotiš vedska astrologija (http://carobna-pot.si/?page_id=631). Sama jo intenzivno preučujem že dobri dve leti in vsakič znova sem navdušena, kako pravilne izračune nam ponuja. Za praktično vsako področje našega življenja si z Djotišom lahko pogledamo, kdaj je najbolj ugoden čas za določene aktivnosti, kdaj nas podpirajo položaji lune in drugih nebesnih teles in kdaj morda ni najbolj pametno za določene premike, saj te zaradi neugodnega vpliva iz vesolja ne bodo obrodili pravih rezultatov.

Ta zares zelo natančen izračun se imenuje Muhurta in z njo lahko ciljamo tudi zares zelo natančno, celo tako natančno, da določimo najbolj idealen dan v določenem obdobju za neko našo želeno aktivnost. Ali ni to nekaj nadvse koristnega, ko na primer planiramo poroko, sklepamo kako pogodbo ali se odločamo o nakupu nečesa za nas zares pomembnega? Če to naredimo na dan ali vsaj v obdobju, ki ima dobro podporo nebesnih teles, aktivno poskrbimo, da bo rezultat dober in bomo sejali najboljši možen “pridelek”.

In prav zato se sama nad djotišem tako navdušujem. Omogoča nam, da nad svojim življenjem prevzamemo kontrolo in nismo kot kmet, ki brez upoštevanja vseh naravnih danosti seje seme v premrzlo zemljo – ravno nasprotno. Z djotišem sejemo svoje seme sreče v ravno prav toplo zemljo in to ob času, ki po našem “setvenem koledarju za osebno srečo” predstavlja najbolj ugoden čas za sejanje.

Pred nami je leto 2019 in verjetno se vsak od nas strinja, da bi bilo super, če bi vedel, kaj ga v tem letu čaka. Prihodnosti sicer ne morem napovedati, lahko pa z veliko gotovostjo trdim, da če se odločiš za Djotiš analizo  in nato skladno z izračuni razporejaš svojo pozornost, bo to leto zate garantirano nadvse uspešno in polno sočnih osebnih plodov. Tako te vabim, da si rezerviraš termin za svojo Djotiš analizo. Na voljo so naslednje možnosti:Analiza vplivov planetov glede na tvoj rojstni datum za naslednjih 12 mesecev (namig: to je lahko tudi odlično darilo!), Poglobljena Djotiš analiza, ki ti poleg najbolj ugodnih obdobij v naslednjem letu odkrije vedenje o tvoji osebni situaciji, tvojih življenjskih lekcijah in osebnem poslanstvu, Izračun konkretnih datumov za podporo pri uresničitvi katerega od tvojih velikih projektov (samo datum ali z vključeno poglobljeno djotiš analizo http://carobna-pot.si/?page_id=631 
Če torej želiš v leto 2019 vstopiti kot odločen gospodar svojega življenja, čim prej klikni http://carobna-pot.si/?page_id=631 in rezerviraj termin za svojo analizo. Pripiši za katero možnost se odločaš in sporoči, če gre morda za darilo tvojim ljubljenim.

Z ljubeznijo!

PS: Bi imel-a res tudi Setveni koledar za osebo srečo, ki bi ga lahko obesila na steno? Sporoči mi, če te zanima, in če bo dovolj interesentov se potrudim in ga oblikujem za mesec januar.