Danes ti pišem z velikim vznemirjenjem v srcu. S teboj bi namreč rada delila košček mojega navdušenega pričakovanja, z željo, da te navdihnem, da nekaj podobnega napraviš tudi ti sama zase.

Ker me že nekaj časa spremljaš, sedaj verjetno že veš, da močno prisegam na kontinuirano delo na samem sebi. Verjamem namreč, da je edini pogoj za srečo ta, da človek ves čas raste, se razvija in uči. To je namreč naše poslanstvo in zares srečni smo lahko le, če temu poslanstvu zvesto sledimo.

In prav zato si vsako leto “privoščim” vsaj dva ali raje celo tri malce bolj intenzivne programe, ki mi pomagajo odkrivati nova znanja in me predvsem vodijo na poti moje osebne rasti. Že čez nekaj dni me tako čaka izkušnja, za katero, priznam, je nekaj povsem novega tudi zame. Nova izkustva tokrat ne bom iskala na domačih tleh, pač pa se odpravljam v povsem drugačno kulturo in sicer na Šrilanko.

Prepričana sem, da mi bo to potovanje ponudilo povsem nove poglede, morda celo pravo prebujenje, ko se opazujem med pripravami, pa ugotavljam, da se spremembe dogajajo že sedaj. Prav neverjetno je, kako stvari dobijo novo perspektivo, ko jih pogledaš pod novim zornim kotom in res komaj čakam, da lahko nekaj svojih spoznanj delim s tabo tudi iz samega potovanja.

Še preden grem, pa bi te rada spodbudila, da tudi ti razmisliš, kako boš letos sledila svojemu poslanstvu in na kakšen način boš investirala v svojo osebno rast. Pri svojih strankah opažam, da so njihove težave, navadno zdravstvene, povezane prav s tem, da stojijo na mestu. Svojo energijo vlagajo v zadovoljevanje potreb drugih, ko samo pomislijo, da bi kaj naredile zase, pa vedno najdejo kak izgovor in skomignejo z rameni, da to pač ni njihova prioriteta. Ampak v resnici tako ne gre … Če ves čas odrivamo svoje poslanstvo, nas življenje prej kot slej udari po glavi in zgodi se lahko tudi tisto najhujše – kronične bolezni, bolečina, depresija, morda celo rak ali kakšna druga zdravstvena težava, ki lahko ogrozi celo naš obstoj.

Zato ti resnično polagam na srce. Prehod v novo leto je ravno prava iztočnica za to, da sprejmeš odločitev in izbereš vsaj en program zase, ki ti bo pomagal osebno napredovati. Ker je za ta namen navadno potrebna investicija, je prav, da začneš varčevati že danes in ker boš vedela za kakšen namen zbiraš sredstva, boš še toliko lažje na koncu sprejela odločitev in vložila v najbolj pomembno stvar, ki jo imaš – v svoj napredek. Iz svojih izkušenj ti lahko zagotovim, da se take investicije vedno povrnejo. Nova znanja, nova spoznanja, novi znanci, sošolci in prijatelji, res čudovita darila dobim vsaki sproti. Sploh si ne predstavljam, kako bi lahko drugače osebnostno rasla, verjetno bi bila že na mrtvo utrujena od težav, ki jim ne bi videla ne konca ne kraja. Tako pa komaj čakam, da grem novim dogodivščinam nasproti.

Iz prakse pa opažam še nekaj … Vsak od nas hodi svojo pot in tako vsak od nas potrebuje malce drugačno obliko podpore. Najlažje je, če slediš svojemu srcu in poslušaš notranji glas, ki te vabi v določeno smer, ker je tudi to neke vrste vrlina, ki se je moramo priučiti, pa je na začetku priporočljivo, da si pomagamo s primernimi pripomočki. Eno izmed najbolj učinkovitih takih pomagal je zagotovo upoštevanje astroloških napotkov in zato si jaz že vrsto let pomagam z astrologijo. Rezultati so me tako prevzeli, da sem pred dvema letoma sklenila, da se te vede strokovno podučim tudi sama in tako danes lahko z izračuni in dragocenimi podatki, podpiram tudi svoje stranke.

Ko se boš odločila, da je čas, da poiščeš svoj način osebne rasti in s tem pot do svoje sreče in zdravja, lahko izračun pripravim tudi zate. Ti mi zaupaš le svoje rojstne podatke, jaz pa potem iz njih izračunam, na kakšen način je zate najbolje, da stopiš naprej. Zagotavljam ti, da te bodo rezultati, naravnost osupnili s svojo točnostjo. Ko bodo pred tabo, boš enostavno vedela, da je to pravi odgovor in tako boš odločitev lahko sprejela brez vsakega dvoma.

Zato, da ne boš čakala predolgo, pa mi piši že danes. Le še dober teden ostajam v Sloveniji, potem pa skoraj mesec dni ne bom delala izračunov, saj bom duhovno rastla v objemu Šrilanke. Piši ali pa pokliči na (031)326-384, tako boš lahko že v kratkem začela na svoji rasti.


Tvoja Nadica.