ŠRILANKA, moja nova destinacija za krepitev osebne rasti

Pred nekaj dnevi sem se vrnila iz nadvse zanimivega popotovanja po Šrilanki, ki mi je v veliko pogledih ponudilo nova razumevanja in poglede na svet. Tega potovanja sem se res zelo veselila in sem ga načrtovala že nekaj mesecev prej. V priprave sem seveda vključila tudi svoje znanje vedske astrologije in malo za šalo a v resnici kar precej zares, sem za začetek potovanja izračunala Muhurto. Ta razodeva, kakšne so vibracije v izbranem obdobju in kmalu mi je bilo kar malce žal, da sem se toliko poglobila, saj Muhurta ni kazala dobrih okoliščin. Še več, pokazala je, da je bil ta čas zelo neprimeren za potovanje, pa tudi moje fizično počutje ni obetalo kaj dobrega.

In res, tri dni pred potovanjem se me je lotil prehlad in vsak dan sem se slabše počutila. Odpovedati potovanje dan pred odhodom je praktično nemogoče, zelo težko, zato sem se odpravila k zdravniku, ki mi je predpisal antibiotike, saj se je prehlad prelevil v močan bronhitis. Ne vem, kje se je našel, saj ga nisem imela že več let. Zdaj pa mi je jasno, da se je proces preobrazbe začel že pred potovanjem.

Napočil je dan odhoda, let iz Brnika je bil napovedan ob 19.uri, toda zaradi zamude letala iz Istanbula smo odleteli z več kot dvourno zamudo. V Istanbulu smo imeli namen prestopiti na drugo letalo, ki bi nas prepeljalo v Colombo, toda letalo je žal odletelo brez nas – lahko smo mu samo še pomahali, naslednje letalo pa je na našo destinacijo letelo šele čez 24 ur. Seveda nam je to dejstvo precej zagrenilo našo dobro voljo in pozitivno pričakovanje, saj je že sama misel, da moraš na letališču čakati toliko časa, prava popotniška mora.

Na srečo pa sem se spomnila, da vse v življenju pride z nekim namenom in zavedla sem se, da me vsa ta zmešnjava uči potrpežljivosti, zaupanja in prepuščanja. Mislim, da je imel ob tem spoznanju svoje prste vmes tudi Šani (Saturn), ki nas uči potrpežljivosti, vztrajnosti, zaupanja in modrosti. Prav neverjetno, tako smo čakajoči potniki spontano spoznali, da okoliščin pač ne moremo spremeniti in s tem zavedanjem spontano spremenili vibracijo nezadovoljstva in nepotrpežljivosti v sprejetje in odprtost do drugačnih priložnosti.

Nagrada je sledila kmalu in dobili smo prenočišče v lepem hotelu v Istanbulu, ki smo si ga tako lahko tudi za bonus malce ogledali. Namesto, da bi se 24 ur sekirali in si tako nižali svojo vibracijo, smo uživali in se prav fino imeli.

Ta izkušnja pa mi je dala še eno zelo pomembno lekcijo – čeprav zelo globoko verjamem, da Muhurta deluje, sem sedaj lahko zares močno izkusila njeno točnost tudi na svoji koži. S takim dokazom jo bom uporabljala še bolj zanesljivo in je ne bom izpustila več iz nobenega svojega načrtovanja, pa naj gre to za razmišljanje o bodočih pomembnih projektih ali le za datum odhoda na dopust.

Še bolj pa sem vesela, da lahko s tako natančnim izračunom Muhurte pomagam tudi svojim strankam. V njihovih življenjih je cel kup pomembnih dogodkov, od porok do nakupov hiše, lansiranja posla, zagovorov diplomskih nalog … in z Muhurto jim lahko izračunam datum, ki bo tem dogodkom ponudil najbolj optimalno vibracijsko podporo za uresničitev brez zapletov.

Podobno polagam na srce tudi tebi – če je pred tabo kakšna pomembna odločitev, ti zares iskreno svetujem, da poizveš, kdaj je najboljši čas za uresničitev. Pokliči me, da določiva termin za razgovor, na katerem mi boš razkril-a več o svojih načrtih in mi boš zaupal-a nekaj osnovnih podatkov, nato pa ti bom pripravila izračunala najbolj optimalnega termina za implementacijo.

To je res dragocena podpora, ki lahko, tako kot je bilo videti tudi v moji odisejadi, pomeni ključno razliko med popolnim uspehom in čistim polomom. Izkoristi to priložnost!

Z ljubeznijo!
Nadica