Zakaj mi ne uspe, pa že čisto vse sem preizkusila?

Veliko ljudi dandanes z željo, da bi se premaknili iz mrtve točke in naredili pozitiven preboj v svojem življenju, raziskuje različne metode osebne rasti. Vedno več jih je tudi osveščenih, kakšno moč imajo na naše vedenje podzavestna prepričanja, berejo knjige in hodijo na takšne in drugačne vikend tečaje. Za kakšen bežen trenutek se sicer zdi, da jim je uspelo narediti korak naprej, potem pa pride mrzel tuš, saj se kmalu ponovno zavejo, da še vedno visijo v svoji coni udobja, pa čeprav jim tam ni prav nič fino. Le zakaj je tako težko narediti res pravi preboj v novo in boljše življenje?

Naš zavestni um nas brani pred spremembami, saj deluje še pod taktirko genov iz obdobja pračloveka, ko je vse neznano pomenilo kritično nevarnost za naše življenje. Takoj, ko tako pomisliš na neko večjo spremembo, tvoj um zažene alarm in ti poskuša z vsemi atributi dokazati, da to ni dobro zate, da sigurno ne bo v redu, da ne boš zmogla, da nisi vredna, da boš že enkrat kasneje, da itak nimaš časa, da nimaš denarja, da si stara, ne dovolj lepa…….. še mnogo zate realnih razlogov ti pove in zato dostikrat odnehaš, še preden si začela ali pa odnehaš, ko si nekje na sredi poti. Utrudiš se in ne verjameš več. In tako tlačiš svoja čustva dan za dnem, mesec za mesecem, dokler se tvoje telo ne utrudi, zboli ali pa se ti zgodi kakšen drug neželen dogodek.

Tudi Vesna, 35 let, ki je prišla k meni po pomoč, je bila v kroničnem stresu, diagnosticirali so ji edometriozo, imela je občasne težave z želodcem, občasno je jemala protibolečinske tablete. Le s težavo se je po službi ukvarjala s svojima dvema otrokoma in taka prav gotovo ni bila za moža privlačna žena. Ugotovila je, da tako ne more več naprej in je prišla k meni pomoč. Svetovala sem ji, da se vključi v Šolo za ženske in že po parih obiskih je takole napisala:

»Končno sem doumela in sprejela, da pot drugih ni moja. Sprejemam občutke žalosti, ne tlačim jih in je veliko lažje. Vem, da sem šele na začetku šole in svoje poti, a se mi že sedaj zdi, da sem šla precej stopnic višje v osebnostni rasti. Hvala Nadica res iz srca in prosim te nadaljuj. Uči me, vodi me. Prvo kar je Nadica, čeprav me ne slišiš, se ti vsak dan zahvalim. Zahvalim za toliko lepih stvari, ki si mi jih že podarila in mi jih še vedno podarjaš«.

Programov za osebno rast je res veliko, a na žalost skorajda noben od njih ne ponuja tistega, kar zares potrebujemo za korenito spremembo – akcije, skozi katero se soočimo s svojo podzavestjo in posledično prevzamemo nova prepričanja ter vzorce vedenja in čustvovanja, kar nas popelje tudi v bolj odločne in za naše dobro pametne odločitve. Če imaš tako tudi ti, draga bralka, zdravstvene težave, če nisi zadovoljna z odnosi, če se ne počutiš ljubljeno in cenjeno, potem je to zate čudovita priložnost, da sebe dvigneš na čisto nov nivo zadovoljstva.

Pridruži se mi, šola uradno prične že v četrtek, 4. 4. 2019, na voljo je le še par mest.

Da pa boš zagotovo vedela, če je to zate prava odločitev, te vabim na brezplačni razgovor.

Pokliči me na 031 326 384 in pogovorili se bova o tvojem problemu.

Želim ti čudovito prihodnost 🙂

 

Einstein je dejal: »Pričakovati spremembe in živeti popolnoma enako življenje, je norost«.