Teslova metamorfoza

O Teslovi metamorfozi sem že velikokrat slišala, zato sem tudi sama šla na izobraževanje k avtorici in učiteljici Teslove metamorfoze, Anyi Petrović. Odkar se ji je, kot sama pravi, »zgodil Tesla«, potuje po svetu, da bi to dragoceno Teslino znanje delila med čim več ljudi, kot je mogoče.

Priznam, da sem bila navdušena nad to preprosto in zelo učinkovito tehniko zdravljenja, s katero so si pomagali že mnogi ljudje.

Pri Teslini metamorfozi praktično ni omejitev. Posluži se jo lahko vsakdo, ne glede na zdravstveno težavo ali starost. Seanse ne vključujejo nobenega fizičnega dotika ali manipulacij.

Terapija metamorfoza se kanalizira preko srčne inteligence. Zdravilne frekvence, ki potekajo med procesom, sodelujejo še dolgo potem, ko je proces že končan. Tesla metamorfoza je najmočnejša oblika energetskega uravnavanja na vseh nivojih in je znanstveno dokazana. Priporočljivo je, da klient prejme tri zdravilne seanse, ne več kot teden dni narazen. Teslini valovi so lepo vidni s PIP kamero in so čisto drugačni od vseh ostalih tehnik. Seansa  lahko poteka na daljavo, lahko si jo vsak naredi sam.

 Več o Teslini metamorfozi si lahko prebereš tukaj https://www.teslametamorphosis.com/

Če te zanima še kaj več, mi piši na nadjaluk@gmail.com.