Verjetno si tudi ti kdaj razmišljala o sreči, zamahnila z roko in si rekla, da pač nisi rojena pod srečno zvezdo, tako kot nekateri. Tako sem menila tudi jaz. Še več, prepričana sem bila, da imam na grbi hudo karmo in da se je ne bom nikoli rešila. Vsaj v tem življenju ne.

Zato sem vrsto let raziskovala filozofijo življenja in zelo sem si oddahnila, ko sem prišla do spoznanja, da smo dejansko svobodna bitja in sami odločamo o svoji prihodnosti! Večina ljudi se ukvarja s preteklostjo leta in leta, krivdo iščejo v drugih ljudeh (starši, partner, hudoben šef, zlobni ljudje……), tudi jaz sem se vrtela v tem krogu, pravzaprav  v analiziranju preteklosti. Kaj pa sedanjost? Se kdaj vprašaš, zakaj živiš tako, zakaj vendarle nisi bolj srečna?  Seveda se rodimo v določeni državi, določenim staršem, fizičnim izgledom … tega res ne moremo spremeniti. Zagotovo pa lahko spremenimo svoje občutke in ti so zelo pomembni v življenju.

Upam trditi, da je SREČA naša odločitev. Če globoko v sebi veš, da je temu tako in si želiš, da bi bila to tudi tvoja odločitev, potem beri dalje.

Odločitev zagotovo ne more priti skozi noč. Desetletja si gradila nasprotna prepričanja, se spraševala zakaj in hodila na vse mogoče duhovne delavnice, a tiste spremembe, po katerih tako zelo hrepeniš, ni in ni bilo. Spremembe in transformacije zahtevajo svoj čas in pravi, konkretni pristop in prava orodja, sicer se zelo kmalu vrnemo na stara pota in sreča ponovno postane le naše tiho hrepenenje. Jaz sama sem našla čudovito svetovalno orodje IZAQ, ki mi je res dobesedno razsvetlil obzorje in s katerim ti res lahko konkretno pomagam, da boš prišla do željenih rezultatov.

Sedaj pa je na vrsti še zadnje vprašanje – kako trdno si odločena, da narediš korenite spremembe v življenju?

Če čutiš vznemirjenje in slišiš, kako ti srce glasno prigovarja k odločitvi, potem je pred tabo odlična priložnost. Ponujam ti popolnoma individualni pristop in hkrati odlično ter zanesljivo mentorsko podporo. Namen mentorstva je ta, da te naučim zakonitosti in konkretnimi orodji, s katerimi boš gospodar svojega življenja. Tako boš odločitve za svoje življenje sprejemala sama in to tiste, s katerimi boš vibracijsko usklajena. Pozabila boš na to, da sebe postaviš vedno na zadnje mesto, kajti znala se boš postaviti na prvo mesto. Mentorstvo vključuje zdravljenje fizičnega in energijskega telesa, ozaveščanje in odstranjevanje energijskih blokad, negativnih prepričanj in zdravljenje čustvenih ran.  Vključuje tudi konkretne napotke in orodja za ohranjanje tako fizičnega zdravja kot zdravja uma in srca. Prav zato je mentorski program namenjen intenzivni preobrazbi.

Kako pa poteka?

Mentorski programi potekajo v okviru 1.-3. mesečnega programa, priporočam 1 x tedensko. Najprej se pogovoriva o tvojih problemih, željah in pričakovanjih, nato pa se dogovoriva za datume srečanj. Vsako srečanje traja 1 polno uro, osebno ali preko Skypa. V vmesnem času med srečanji dobiš napotke in smernice, ter domače naloge, da lažje slediš programu in bolj intenzivno delaš na sebi. Za morebitna dodatna vprašanja tekom programa, sem dosegljiva  preko emaila.

Izbiraš lahko med naslednjimi transformacijskimi rešitvami:

ANTISTRESNI paket

Ta paket  je namenjen vsem, ki se soočate s nespečnostjo, utrujenostjo, izgorelostjo, nezmožnostjo hujšanja, težavami s ščitnico, depresijo. Paket vsebuje:

uvodni razgovor

 • 7 svetovanj proti stresu (metoda Izaq)
 • vodene meditacije za sproščanje,
 • vaje za sprostitev telesa in » polnjenje baterij«.

CENA: 390€

 

 

Paket VENERA

Ta paket je namenjen ženskam, ki želijo izboljšati medsebojne odnose, oplemenititi partnerski odnos in oživiti svoj odnos do spolnosti. Program je idealen za vse dame, ki želite postati bolj ženstvene in zadovoljne v partnerski zvezi.

PROGRAM VSEBUJE:

1 x Djotiš analiza na izbrano temo in svetovanje

 • 3 x IZAQ svetovanje v smislu izboljšanja odnosov
 • konkretne tehnike in svetovanje za izboljšanje medsebojnih odnosov in spolnosti
 • CENA: 290€
Paket AFRODITA

Ta paket predstavlja idealno rešitev za ženske, ki pri iskanju partnerja naletite vedno na »napačnega«, ali pa ste že obupale pri iskanju pravega partnerja.

PROGRAM VSEBUJE: 

 • 1 x djotiš analizo na temo partnerstva in ljubezni z vključenim Izaq svetovanjem
 • 5 x Izaq svetovanje v smislu zdravljenja čustvenih ran iz preteklosti
 • tehnike za vzpostavljanje  ljubečega odnosa s seboj
 • tehnike, kako privabiti v življenje pravega partnerja
 • vodena meditacija za zdravljenje čustev
 • CENA: 390€

Program poteka predvidoma 2 meseca

 

Paket zrela ženska

Ta paket je namenjen ženskam, ki imajo težave z oblivanjem, utrujenostjo, nespečnostjo, brezvoljnostjo, povečano telesno težo, strahom pred staranjem, kroničnimi bolečinami … Namenjen je zrelim ženskam, ki skušajo svoje življenje dvigniti na veliko višji nivo in postati brezčasne boginje.

PROGRAM VSEBUJE:

 • 5 x Izaq svetovanje
 • 1  x Djotiš svetovanje
 • priporočila glede primerne prehrane
 • vaje za  uravnavanje hormonov in okrepitev telesa
 • spletni program s tehniko pomlajevanja
 • meditacijo za umirjanje
 • CENA: 390€

 

 

 

NE SPREGLEJ:

naloži si brezplačni e-vodič, v katerem sta opisani akupresurni točki za izboljšavo splošnega razpoloženja in zaustavitev oblivanja!

Klikni na slikico zgoraj in vpiši podatke, da ti lahko pošljem tvoj izvod e-priročnika.

Oglej si kratek predstavitveni video:

NAJNOVEJŠI PRISPEVKI