Se tudi vam kdaj zdi, da se je nekaj zoperstavilo nasproti vas? Ali pa celo, da je nad vami nesrečni urok?

Ali pa si morda belite glavo, zakaj neki na določeni točki ne morete in ne morete napredovati?

Se vam ponavljajo vedno ista razočaranja in slabe izkušnje, pa čeprav delate na sebi in skrbite za svojo osebno rast?

Vedno ponavljajoče slabo zdravje, nesreča v partnerskih odnosih, neprijetne izkušnje s službo, problemi z otroki, težka finančna situacija, nezmožnost zanositve … vse to nosi globji pomen, ki ga sami težko prepoznamo, s pomočjo vedske astrologije Djotiš pa v dogajanje v našem življenju dobimo veliko večje razumevanje in spodbudne odgovore, kako lahko svoj “urok” presežemo. 

ZAKAJ VSAK OD NAS POTREBUJE DJOTIŠ ANALIZO?

Verjetno se vsi strinjamo, da je življenje kot dolgo potovanje – potujemo od ene točke do druge in vmes skušamo pluti čim bolj mirno in v pravi smeri. Pa vendar, če smo pošteni, smo na tej poti skoraj brez vseh informacij. Prav zato se mnogokrat zgodi, da se počutimo izgubljene, ne vemo, kakšno pot izbrati, nehote delamo veliko ovinkov, se vmes preveč utrudimo ali naletimo na številne težave in ovire, ki jih ne razumemo, zato dostikrat prevzamemo vlogo žrtve. Zgodi se celo, da izgubimo željo, da pridemo do našega cilja ali pa napredujemo le počasi in z veliko truda.

Ko se v resnici odpravimo na kakšno malce daljšo pot, delujemo precej drugače. Skoraj po pravilu se dobro pripravimo. Opremimo se s čim več informacijami, da se izognemo težavam in ne potujemo na slepo. Tako opremljeni lahko zanesljivo potujemo v željeno smer in nismo nenehno v strahu, da bo šlo kaj narobe. In točno to nam za naše življenje ponuja Djotiš.

Lahko bi rekla, da je Djotiš naša notranja navigacija, ki je usklajena z našim naravnim ritmom. Pomaga nam spoznati, kdo smo, kakšna darila in sposobnosti smo dobili ter kakšne izzive smo prinesli v svojem karmičnem kovčku. Ko vse to vemo, smo osvobojeni strahov pred slabo karmo, slabo usodo in občutki, da smo rojeni pod nesrečnimi zvezdami. Resnično pridemo do spoznanj, da lahko sami krojimo življenje, djotiš pa nam pomaga uvideti najboljše načine in razkriti najbolj ugoden čas, da pridemo čim hitreje do našega cilja.

S pomočjo Djotiša lahko prevzamemo odgovornost za življenje v svoje roke in ne plavamo proti toku življenja, temveč s tokom. Pomembna opora, ki nam jo ponuja Djotiš, so koristne informacije, kdaj in na kakšen način naj vstopimo na kakšno postajo ali življenjsko področje.

Če imamo na primer zdravstvene težave, naše telo kliče po spremembi. Opozarja nas, da nekaj ne delamo najbolj prav. Za težavami največkrat stojijo naša nerazrešena čustva, negativne misli in prepričanja, ki jih dobimo bodisi od staršev, družbe ali okolice. Zato smo velikokrat njihovi ujetniki. Ko se enkrat osvobodimo teh prepričanj in ko poznamo osnovne zakonitosti univerzuma, ki nam jih razkrije Djotiš, lahko svoje življenje peljemo v željeno smer. Prav zaradi tega je potrebno spremeniti razmišljanje in poglede na situacije, ki nam ne ustrezajo. Pravzaprav je vse relativno preprosto. Ko spremenimo pogled na določeno »težavo«, situacijo ali osebo, se vse avtomatsko spremeni. Djotiš nam daje to orodje, s katerim lahko pogledamo na življenjske izzive še iz drugega zornega kota, ker pravi, da življenje ni črno belo, ampak v veliki meri takšno, kot si ga ustvarjamo s svojimi mislimi, za katerimi stojijo naša pričakovanja in prepričanja.

Ko se sprašujemo, zakaj se nam venomer ponavljajo iste situacije v življenju, kaj delamo narobe, zakaj smo bolni, zakaj imamo težave v službi, težave s starši, v partnerstvu, kaj je naše poslanstvo, največkrat ne najdemo pravih odgovorov. Obtožujemo sebe ali druge in se počutimo nemočni in nesposobni, da rešimo te težave. Toda če bi razumeli, na kakšen način funkcioniramo in zakaj tako reagiramo na določene situacije v življenju, bi našli tudi odgovore in rešitve za takšne neprijetne situacije. Vse to nam razkrije Djotiš in svetovalna metoda IZAQ.

DJOTIŠ IN METODA IZAQ NAM OMOGOČITA VPOGLED V NAŠ PSIHOLOŠKI PROFIL, ORIŠE NAŠE KARAKTERNE PREDNOSTI IN TUDI SLABOSTI, PREDSTAVI NAM NAŠE DAROVE IN IZZIVE, KI SMO SI JIH SAMI KOT DUHOVNA BITJA IZBRALI. 

Drži, da smo v to življenje prinesli kovček z neko vsebino in tega ne moremo spremeniti. Zato je toliko bolj pomembno, kaj bomo zložili v kovček za naslednje življenje. Če poskrbimo za svojo pozitivno naravnanost in širše razumevanje na situacije, ki se nam dogajajo, doživimo tudi drugačne izkušnje, kot bi jih, če bi na vse gledali s strahom. Torej je najbolj pomembno od vsega naš pogled in pomen, ki ga pripisujemo situacijam, ki jih doživljamo. Naš odziv, naše misli in pogledi ustvarjajo našo prihodnost! Vse to se lahko naučimo s svetovalno metodo IZAQ.

Torej, če želite pogledati v določeno situacijo svojega življenja, izboljšati ali spremeniti določene situacije v vašem življenju, boste s pomočjo Djotiša in IZAQ metode, dobili odgovore in nasvete, ter smernice kdaj je najprimernejši čas za vaše aktivnosti.

Izbirate lahko med dvema vrstama DJOTIŠ svetovanja:

1) daljše, poglobljeno Djotiš svetovanje z Izaq metodo – 90 minut

2) krajše, 30 minutno svetovanje

Kako poteka svetovanje?

V okviru svetovanja izberete življenjsko področje ali težavo, ki bi jo radi razrešili ali izboljšali. Na elektronski naslov nadjaluk@gmail.com, mi pošljete naročilo, ki naj vsebuje točne rojstne podatke, kraj  in točno uro rojstva. Po tem prejmete potrditveni email o prejetju vašega naročila, predračun za plačilo, nato pa se dogovoriva za ustrezen termin najinega pogovora.

Cena krajšega, 30 minutnega svetovanja je 30€

Vsem, ki želite bolj poglobljene in celostne odgovore na kakršnakoli vprašanja, pa naj bo to področje partnerstva, službe, financ, poslanstva, zdravja, izboljšanja samopodobe, svetujem daljše svetovanje.

Dobili boste globlji in širši uvid v vaš izziv, izvedeli, kaj je vzrok vaših težav, zakaj se vam določena stvar dogaja, prejeli boste tudi konkretne usmeritve za izboljšanje  problema, ter smernice, kdaj je najbolj idealen čas za razrešitev tega problema. Sporočila so tudi kanalizirana.

Cena osebnega svetovanja z Izaq metodo: 90 EUR, traja  90 minut

Če pa želite nasvet glede določene situacije, a hkrati ne želite zapustiti udobja svojega doma oz. pisarne, je svetovanje preko Skypa ali telefona čudovita priložnost.

KAKO POTEKA SVETOVANJE PO SKYPU ali TELEFONU?

Na elektronski naslov nadjaluk@gmail.com mi pošljte svoje vprašanje, ki vas zanima. Zatem se dogovoriva za ustrezen  termin.

Na svojem računu Skype dodate kontakt Skype ID: NadicaLukman

Ob dogovorjeni uri se dobiva na Sypu ali telefonu.

Prednosti svetovanja po Skypu :

• ne zapuščate udobja svojega doma oz. pisarne

• fleksibilni termini (dopoldan, popoldan, zvečer)

• prihranek pri času, vožnji, organizaciji …

Namig: lahko pa je to čudovito darilo vašim dragim ali pa si ga podarite kar sami.

Dodatna informacije na nadjaluk@gmail.com ali 031326384

 

 

 

 

 

 

DJOTIŠ

by | Sep 14, 2017 |