• Se tudi vam kdaj zdi, da se je nekaj zoperstavilo nasproti vas? Ali pa celo, da je nad vami nesrečni urok?
 • Ali pa si morda belite glavo, zakaj neki na določeni točki ne morete in ne morete napredovati?
 • Se vam ponavljajo vedno ista razočaranja in slabe izkušnje, pa čeprav delate na sebi in skrbite za svojo osebno rast?

Vedno ponavljajoče slabo zdravje, nesreča v partnerskih odnosih, neprijetne izkušnje s službo, problemi z otroki, težka finančna situacija, nezmožnost zanositve … vse to nosi globji pomen, ki ga sami težko prepoznamo, s pomočjo vedske astrologije Djotiš pa v dogajanje v našem življenju dobimo veliko večje razumevanje in spodbudne odgovore, kako lahko svoj “urok” presežemo. 

ZAKAJ VSAK OD NAS POTREBUJE DJOTIŠ ANALIZO?

Verjetno se vsi strinjamo, da je življenje kot dolgo potovanje – potujemo od ene točke do druge in vmes skušamo pluti čim bolj mirno in v pravi smeri. Pa vendar, če smo pošteni, smo na tej poti skoraj brez vseh informacij. Prav zato se mnogokrat zgodi, da se počutimo izgubljene, ne vemo, kakšno pot izbrati, nehote delamo veliko ovinkov, se vmes preveč utrudimo ali naletimo na številne težave in ovire, ki jih ne razumemo, zato dostikrat prevzamemo vlogo žrtve. Zgodi se celo, da izgubimo željo, da pridemo do našega cilja ali pa napredujemo le počasi in z veliko truda.

Ko se v resnici odpravimo na kakšno malce daljšo pot, delujemo precej drugače. Skoraj po pravilu se dobro pripravimo. Opremimo se s čim več informacijami, da se izognemo težavam in ne potujemo na slepo. Tako opremljeni lahko zanesljivo potujemo v željeno smer in nismo nenehno v strahu, da bo šlo kaj narobe. In točno to nam za naše življenje ponuja Djotiš.

Lahko bi rekla, da je Djotiš naša notranja navigacija, ki je usklajena z našim naravnim ritmom. Pomaga nam spoznati, kdo smo, kakšna darila in sposobnosti smo dobili ter kakšne izzive smo prinesli v svojem karmičnem kovčku. Ko vse to vemo, smo osvobojeni strahov pred slabo karmo, slabo usodo in občutki, da smo rojeni pod nesrečnimi zvezdami. Resnično pridemo do spoznanj, da lahko sami krojimo življenje, djotiš pa nam pomaga uvideti najboljše načine in razkriti najbolj ugoden čas, da pridemo čim hitreje do našega cilja.

S pomočjo Djotiša lahko prevzamemo odgovornost za življenje v svoje roke in ne plavamo proti toku življenja, temveč s tokom. Pomembna opora, ki nam jo ponuja Djotiš, so koristne informacije, kdaj in na kakšen način naj vstopimo na kakšno postajo ali življenjsko področje.

Če imamo na primer zdravstvene težave, naše telo kliče po spremembi. Opozarja nas, da nekaj ne delamo najbolj prav. Za težavami največkrat stojijo naša nerazrešena čustva, negativne misli in prepričanja, ki jih dobimo bodisi od staršev, družbe ali okolice. Zato smo velikokrat njihovi ujetniki. Ko se enkrat osvobodimo teh prepričanj in ko poznamo osnovne zakonitosti univerzuma, ki nam jih razkrije Djotiš, lahko svoje življenje peljemo v željeno smer. Prav zaradi tega je potrebno spremeniti razmišljanje in poglede na situacije, ki nam ne ustrezajo. Pravzaprav je vse relativno preprosto. Ko spremenimo pogled na določeno »težavo«, situacijo ali osebo, se vse avtomatsko spremeni. Djotiš nam daje to orodje, s katerim lahko pogledamo na življenjske izzive še iz drugega zornega kota, ker pravi, da življenje ni črno belo, ampak v veliki meri takšno, kot si ga ustvarjamo s svojimi mislimi, za katerimi stojijo naša pričakovanja in prepričanja.

DJOTIŠ NAM OMOGOČI VPOGLED V NAŠ PSIHOLOŠKI PROFIL, ORIŠE NAŠE KARAKTERNE PREDNOSTI IN TUDI SLABOSTI, PREDSTAVI NAM NAŠE DAROVE IN IZZIVE, KI SMO SI JIH SAMI KOT DUHOVNA BITJA IZBRALI. 

Torej, če želite pogledati v določeno situacijo svojega življenja in izboljšati ali spremeniti določene situacije v vašem življenju, boste s pomočjo Djotiša dobili odgovore in nasvete ter smernice kdaj je najprimernejši čas za vaše aktivnosti.

Izbirate lahko med naslednjimi paketi:

Vplivi planetov za naslednjih 12 mesecev

Se je tudi vam že  zgodilo, da za kakšno akcijo ali odločitev ni bil ravno pravi trenutek?

Ali pa ravno obratno, ko ste nekaj počeli v pravem trenutku, je vse steklo kot namazano.

Včasih je bolj ugodno obdobje za ureditev ali nakup doma, včasih posel cveti, včasih pa nikakor ne pridemo na zeleno vejo.

Nekateri si želijo izboljšati partnerstvo, najti sorodno dušo ali urediti kakšne druge odnose, a jim to ne uspeva najboljše.

Karkoli si želimo narediti, izboljšati ali spremeniti, je zelo pomembno, da to naredimo pravi čas in s pravimi odločitvami. Takrat bomo namreč dobili  podporo planetov in rezultati bodo lahko popolnoma drugačni. Tem obdobjem v Djotišu pravimo Vimšotari obdobja. 

Vsak od nas pa je individualen, edinstven, ker na vsakega posameznika delujejo planeti, ki izražajo osnovne značajske poteze. Še posebno pomemben je planet, ki vlada našemu horoskopu. Šele takrat lahko razumemo, zakaj reagiramo na določene situacije tako, kot reagiramo.

Prav tako kot planeti, se spreminjajo tudi arhetipi, ki nam vedno pokažejo v katero smer je pametno delovati. Arhetipi nam kažejo našo notranjo naravnanost in tako kot smo naravnani znotraj sebe, to tudi privlačimo. Kadar upoštevamo Vimšotari obdobja in arhetipsko znamenje, ki nas bo spremljalo naslednjih 12 mesecev, res ne moremo pogrešiti. Res dragocene informacije za vsakega od nas.

Napoved lahko prejmete preko e-maila. Cena: 50 EUR

 

Ganešev šepet Poglobljen uvid v tvoj izziv in usmeritve za razrešitev ter svetovanje

Želite izvedeti zakaj imate težave na nekem področju in zakaj jih niste do sedaj mogli rešiti?

 • Vam morda peša zdravje in se zaman trudite, da bi ozdraveli? 
 • Se sprašujete, zakaj se vam ponavljajo vedno podobne zgodbe?
 • Imate probleme v  partnerskih odnosih in se zaman trudite za izboljšanje že nekaj časa? Za tem stojijo določene lekcije in vaša prepričanja, ki se jih verjetno sploh ne zavedate
 • Ste morda osamljeni, vam nikakor ne uspe najti pravega partnerja, če pa ga najdete, je zmeraj “nepravi”.
 • Imate probleme z otrokom, ne veste, zakaj je tak, vi pa ste že na polno utrujeni in ne vidite izhoda?
 • Se večno borite s pomanjkanjem financ? Tudi odnos s financami si krojimo in prikličemo sami v skladu s svojimi prepričanji. Šele, ko spoznamo svoja negativna prepričanja in vzorce, razumemo zakaj imamo pomanjkanje.
 • Ali se tudi vi sprašujete, kaj je vaše življenjsko poslanstvo in kakšni so vaši darovi? 
 • Na taka in podobna vprašanja dobite odgovore s podrobno Djotiš analizo. In še več, dobili boste tudi konkretna orodja, nasvete za izboljšanje vaše situacije. Djotiš svetovanje poteka preko telefona ali Skypa, traja do 90 minut.
 • Vključen je tudi posnetek, ki ga lahko še večkrat poslušate
 • Cena: 99 EUR
Izračun najbolj primernih datumov za uresničitev tvojih velikih projektov

Je pred vami kakšen pomemben dogodek?

 • poroka;
 • sklenitev posla;
 • nakup ali prodaja nepremičnine;
 • selitev;
 • spočetje;
 • potovanje;
 • začetek izobraževanja;
 • začetek ustvarjalnega projekta (pisanje knjige …);
 • sestavljanje oporoke…..

Že v starodavnih časih so vedski modreci pred vsako pomembno odločitvijo vedno upoštevali položaj planetov na nebu, kajti še predobro so vedeli, da ima vsaka aktivnost svoj čas, dan in celo uro. Zato so se pred pomembnimi odločitvami vedno posvetovali in ravnali v skladu z naravnim ritmom in zato so se posluževali Muhurte in tako so imeli zagotovljen veliko boljši rezultat, kot če bi to počeli naključno.

Če hočete tudi vi čim boljši rezultat za  vašo aktivnost, je izračun Muhurte res  pravi zadetek v polno. 

Izračun najbolj primerne muhurte: 80€

Izračun muhurte + djotiš svetovanja 155€

 

KAKO POTEKA SVETOVANJE PO SKYPU ali TELEFONU?

Na elektronski naslov nadjaluk@gmail.com mi pošljte svoje povpraševanje, ki vas zanima. Za analizo podatkov rabim vaše točne rojstne podatke vključno z uro rojstva. Zatem se dogovoriva za ustrezen  termin.

Na svojem računu Skype dodate kontakt Skype ID: NadicaLukman

Ob dogovorjeni uri se dobiva na Sypu ali telefonu.

Prednosti svetovanja po Skypu :

• ne zapuščate udobja svojega doma oz. pisarne

• fleksibilni termini (dopoldan, popoldan, zvečer)

• prihranek pri času, vožnji, organizaciji …

Namig: lahko pa je to čudovito darilo vašim dragim ali pa si ga podarite kar sami.

Dodatna informacije na nadjaluk@gmail.com ali 031326384

 

 

 

 

 

 

DJOTIŠ

by | Sep 14, 2017