Vsako leto vstopimo v novo energijsko obdobje. Leto 2023 je bilo največ pozornosti posvečeno medsebojnim odnosom in razčiščevanju le teh, leto 2024 pa je v znamenju števila 8, ki ga povezujemo z izjemno močjo manifestacije.

Osmica je povezana s planetom Saturna, ki je naš veliki učitelj in svetovalec, hkrati pa je napočil čas, da damo  v ospredje svoje talente. Uravnovešali  bomo energije tako na osebni kot na kolektivni ravni. Glavna ovira, da pokažemo svetu svoje talente pa so naše notranje ovire, negativna prepričanja, strahovi in v veliki meri karma prednikov in dodatno še kolektivna karma.

In ravno zato je tako zelo pomembno, da se s temi omejitvami spoznamo in jih očistimo, kajti mnoge nosimo na nezavedni ravni. Marsikdo od nas pa se že leta in leta trudi, pa ne pride nikamor naprej in glavni razlog je lahko prav družinska karma. Leto 2024 je tudi energijsko močno leto, ko se bo karma močno razčiščevala in če se tega lotimo v tem letu, lahko letos počistimo vso karmo.

Zato te toplo vabim, da skupaj pogledava v leto 2024. Readingi potekajo preko spleta. V okviru readinga prejmeš zelo jasen vpogled in smernice za leto 2024.

Število terminov za individualni vpogled v leto 2024 je omejeno, readingi bodo potekali od 8.1. do 16.1.2024.

Če si tudi ti želiš narediti preboj, te res toplo vabim na reading. Cena readinga je 66€. 

Za rezervacijo termina pišite na  info.dsrecnazenska@gmail.com