Tesla metamorfoza zdravja je energijska metoda SAMOZDRAVLJENJA in čiščenja duha. Temelji na uporabi Teslovih zdravilnih frekvenc, katerih cilj je, da privedejo frekvenco svetlobe človeškega telesa do popolnega ravnovesja.

»Tistega dne, ko bo znanost začela proučevati nefizične pojave, bo napredovala v enem desetletju bolj kakor v vseh stoletjih svojega obstoja« je nekoč dejal Nikola Tesla.

Gre za povsem nove zdravilne frekvence, s katerimi se v zelo kratkem času dosegajo neverjetni rezultati, ozdravitve od mnogih, za ortodoksno medicino neozdravljivih bolezni, kot so rak, aids, sindrom kronične utrujenosti, luskavica, tumor, hude bolezni srca, artritis, poškodbe hrbtenice…, celo ozdravitve prirojenih telesnih okvar. Še pomembnejša od teh ozdravitev pa je lahko evolucija zavesti, ki jo spodbujajo Teslovi valovi oz. t.i. skalarna energija, ki predstavlja povsem novo frekvenco energije, ki presega vse omejitve, slabosti in pomanjkljivosti do zdaj znanih energijskih metod zdravljenja.

Tesla metamorfoza pripomore k človekovi preobrazbi na vseh ravneh, tako na fizični, psihični, mentalni kot na duhovni. Gre za metodo, ki vas ne le ozdravi fizičnih simptomov, temveč vas skozi kompleksen proces povezovanja z vesoljem, ponovno uskladi z univerzalno frekvenco in omogoči vaš osebni razvoj na vseh področjih.

Ustanoviteljica Tesla metamorfoze je Anja Petrović, svetovno priznana zdravilka, ki že dve desetletji živi in dela v svojem Centru zdravja v Avstraliji.
Preden je leta 2009 dobila kanalizirano sporočilo, »Tesla zdravljenje« in »Rekonstrukcija«, se je vrsto let ukvarjala z Usui Do Reikijem in osem let tesno sodelovala z dr. Ericom Pearlom, mu asistirala na njegovih seminarjih in izvajala Reconnection oz. zdravljenje s ponovno povezavo. Le-to se na prvi pogled bistveno ne razlikuje od zdravljenja s Tesla metamorfozo, toda bistvena razlika je v energijski frekvenci.

Posebnost metode je-in to so dognali tudi znanstveniki, da se pri Tesla metamorfozi vklopimo v energijo Teslovih valov, ki so povsem različni od Hertzevih in drugih energijskih valov, ki se uporabljajo pri drugih alternativnih metodah zdravljenja. Z oddaljenostjo postanejo močnejši, so purpurne (vijolične) barve, uporabljamo pa jih neposredno iz aktivnega etra (ali vesoljnega polja), ne da bi uporabljali stroje, torej natančno tako, kot je opisal že Nikola Tesla.

Že on je odkril, da imamo na voljo različne oblike iste energije in si prizadeval pojasniti, kako se z njimi povežemo, ne da bi pri tem posegali v zakone narave.

Tesla metamorfoza zdravja® se kanalizira preko srčne inteligence. Zdravilne frekvence, ki potekajo med terapijo zdravljenja, sodelujejo še dolgo potem, ko je terapija že končana, tako dolgo, dokler je potrebno. 

 

Pri večini zdravilnih metod energija teče skozi roke zdravilca, pri Tesla metamorfozi pa je energija vse naokrog ter klient in »praktik«postaneta del nje. »Teslovi valovi ne gredo skozi roke praktika, pač pa prihajajo iz UNIVERZALNE ZAVESTI«.

V času seanse sta tako praktik kot klient del tega polja. Pri zdravljenju s Tesla metamorfozo gre za zdravljenje z zavestjo višje inteligence, praktik v resnici ničesar ne zdravi, zdravljenje je v rokah višje inteligence.Praktik ne postavlja diagnoze, ni mu potrebno usmerjati energije na določeno mesto,  niti ničesar vleči iz telesa, višja zavest klienta se sama sporazumeva z Univerzalno zavestjo, izvajalec metamorfoze je le kot opazovalec pri samem procesu.

Med izvajanjem metamorfoze lahko ljudje izkusijo različne občutke– nekaj vidijo, slišijo, lahko imajo tudi fizične občutke ali pa doživljajo preprosto sproščenost. Zdravljenje poteka v večini primerov zelo hitro.

Priporočajo se tri seanse v teku enega tedna. Vsaka posamezna seansa traja 30 minut.

 

ODPRI SE TEJ MOGOČNI PREOBRAZBI IN PREJELA BOŠ TO, KAR SI PRIPRAVLJENA SPREJETI. ZA VEČ INFORMACIJ MI PIŠI NA 

info.dsrecnazenska@gmail.com

Metamorfoza se lahko izvaja na daljavo, saj razdalje ne izničijo njene učinkovitosti. Več o Teslovi metamorfozi si lahko prebereš tukaj https://www.teslametamorphosis.com/

Preberi, kakšne rezultate so že dosegle moje zadovoljne stranke:

“Program Meno Kraljica je izjemen, in ga priporočam vsem, ki so pripravljeni na delo na sebi. Vsako predavanje namreč prinese novo temo na kateri bi bilo dobro delati. Predavanja so polna napotkov in idej s katerimi si lahko pomagamo, na koncu vsakega predavanja, pa je še meditacija na to temo, ki je res nekaj posebnega in izjemno uporabnega. Nadja, nam je bila ves čas programa stalno na voljo za pomoč in vprašanja, ter nam dajala vzpodbudo.” Jelena

“Nadico sem spoznala, ko sem bila v težkem življenjskem obdobju. To je bil tudi moj prvi obisk terapevta, tako da raje ne govorim, kako strah me je bilo. Že po nekaj minutah sem ji lahko odprla srce in povedala vse, kar me teži. Nekajkrat sem prišla tudi na masažo telesa in obraza, kasneje pa sem se odločila, da želim še kaj več. Odločila sem se za udeležbo na njenem trimesečnem izobraževanju. In to je bilo to.
Toliko sprememb, do katerih so me pripeljale njene vodene aktivnosti, mislim da ne bi dosegla v parih letih. Poleg znanja, ki ga nesebično podaja naprej, bi se zanjo ponovno odločila ravno zaradi njenega pristnega, sproščenega pristopa. Moje zaupanje si je pridobila predvsem s tem, ker je bila taka kot je. Nadja, ki je zmožna priznati, da je delala napake, na katerih sem želela delati sama. S tem mi je dala občutek da nisem sama s tisoč in eno težavo in tisoč in enim napačnim, naučenim vzorcem.
Tako da … Nadica, hvala ker si. In kot sem ti rekla, ti so moj mali GURU :). Komaj čakam na tvoje nove delavnice!!” Maja Maček

psihologinja

“Od Nadice se učim odprtosti do življenja, veselja … Naučila me je, kako imeti rad življenje, kako se veseliti vsakega trenutka. Nadica ima namreč res ogromno življenjske energije, je kot sonce. Rada imam modre ljudi in ljudi, ki imajo življenjske izkušnje in Nadica jih zagotovo ima. Poleg tega mi ves čas vliva voljo do življenja, pogum, verjame vame, me bodri, ko mi je težko, me spodbuja. Spoznali sva se, ko nisem več vedela, kdo sem, kaj sem. Prišli so tudi dnevi, ko mi je bilo čisto vseeno, ali bom vstala iz postelje ali ne. Bila sem že na meji z depresijo. Ko sem srečala Nadico, pa so se začele dogajati spremembe. Takrat se je začelo delo na sebi – branje, meditacije, verjeti v nekaj višjega … Na to spremembo sem izjemno ponosna – da sem si upala začeti. V tistem obdobju sem izgubila ljubezen do sebe in Nadica mi jo je pomagala spet najti. Je neverjetna zakladnica znanja in svoje delo opravlja na izjemno visoki ravni. Vsak človek je edinstven in tega se Nadja dobro zaveda in temu primeren je tudi njen način. Manca Špik

pevka in javna oseba

“V času programa Meno Kraljice se je moji družini pripetila strašna družinska tragedija. In res si ne predstavljam, kako bi preživela brez te delavnice in brez meditacij, ki so me dobesedno držale iz roba prepada. Ko mi je bilo hudo, sem poslušala posnetke znova in znova, meditirala, kolikor sem bila sposobna in počasi pridobivala na svoji moči. Tudi zdaj si večkrat zavrtim posnetke in vedno slišim kaj novega. Res, čudovita delavnica, priporočam jo vsaki ženski, ki želi narediti kaj zase.”

Si pa želim še nadaljevanja te delavnice. Prisrčna hvala Nadja.” Andreja

“Na zastavljeno vprašanje, zakaj k Nadici, je odgovor zelo preprost. Ker ji lahko zaupam. Sem človek, ki okrog sebe ne kopiči ljudi, pa nisem asocialna, samo ne maram “navlake”. Da nekoga spustim blizu, ga moram začutiti.

Nadico sem začutila na prvi pogled. Všeč mi je njen smeh, preprostost in zavzetost. Ni narejena. Govori kar čuti. Lahko se ji prepustim v celoti. Ob njej ne čutim zidu, oklepa, med nama, le energijo, ki me vedno in znova napolni in mi daje moč, da grem naprej. Živi in udejanja svoje sanje.

Hvala za to, ker si v mojem življenju.” Darja Skopec

profesorica

Ura je štiri zjutraj, jaz pa se že od dveh smejem. Pa ne na glas ampak v sebi. Srce imam polno ljubezni, sprejemanja, upanja, kreativnosti in tako prepotrebnega miru. Končno sem ne samo poslušala ampak slišala tvoje besede in sebe. Tisto mojo malo veselo punčko- sebe, ki sem jo držala za roko, ko sva skakljali in se igrali ristanc. Igra in kreativnost, držanje za roko pa čutim, da je podpora tako sebi kot drugim. In mislim, da mi je moj angel pomagal, kako bi lahko dosegla, da bi delala, kar me osrečuje, združila moji želji po kreativnosti in pomoč drugim. Ta del začnem tako, da moram pridno knjige v roke in raziskati. Sedaj vsaj vem s katerimi začeti 🙂
Končno je to tista meditacija, ki mi je pisana na kožo. Ne neke “ne misli na ničesar” ampak pot, ta čarobna pot, ki me usmerja ravno prav v mojo morsko oazo miru.
In Končno sem doumela in sprejela. Končno razumem in Sprejemam občutke žalosti -in je veliko lažje.
Vem, da so to mali, miceni kamenčki v mojem mozaiku a se mi v tem trenutku zdi, da sem šla 8 stopnic višje.
Hvala Nadja res iz srca in prosim te nadaljuj. Uči me, vodi me. Irena Zorec

“Pred dvajsetimi leti sem si pri smučanju hudo poškodovala desno koleno. Po zapletih je rehabilitacija trajala skoraj dve leti, vendar so ostale posledice poškodbe za vse življenje. Zaradi napačne lege sklepa se je kmalu po poškodbi pojavila artroza in bolečine. Ker sem zelo aktivna, sem se potrudila, da sem posledice omejila, vendar se občasnim bolečinam nisem mogla izogniti.
Ko mi je pred skoraj 2 leti začelo nagajati še »zdravo« koleno, sem prišla po pomoč k Nadici. Od kar hodim k njej na terapije, se je stanje bistveno izboljšalo. Pa ne le to! Nadja vse svoje kliente obravnava celostno, ne le kot kos mesa (včasih rečem, da tako z nami ravnajo zdravniki). Zato lahko ugodne učinke njenih terapij opišem nekako tako: po terapiji sem naslednji dan prijetno utrujena, odlično spim, vedno pa imam občutek, da je moje telo v ravnovesju. Nadici včasih rečem, da je prava »mala čarovnica«, saj zazna tudi probleme, o katerih ji ničesar ne povemo.
Skratka, terapije pri Nadici resnično delujejo, zato ji popolnoma zaupam.” Manja Kristanc

univ. dipl. pedagog - andragog, prevajalka, NLP coach

“Imela sem precejšnje zdravstvene težave, ugotovili so mi raka na materničnem vratu in po operaciji je minilo še kar nekaj čas, predno so bili testi res v redu. Zaradi naporne službe in zdravstvenih težav sem bila vseskozi utrujena, brezvoljna in vsaka naloga mi je začela postajati odveč. Po pogovoru z osebnim zdravnikom, mi je diagnosticiral depresijo in mi predpisal zdravila. Po teh zdravilih se je najprej izboljšalo, saj so mi pomagala, da mi je nekaj energije ostalo in nisem vso porabila samo zato, da sem premagovala vsakdan. Po daljšam jemanju sem začutila, da to ni to kar potrebujem, saj sem začutila otopelost v vsem čutenju. Ko sem prenehala z jemanjem zdravil, je bilo stanje popolnoma enako ali pa še slabše, saj je bila otopelost vse hujša. Odločila sem se, da ne bom celo življenje odvisna od zdravil in da si moram drugače pomagati.

Takrat sem spoznala Nadjo in sem jo začela redno obiskovati. Najprej samo na terapijah za izboljšanje fizičnega počutja, da se je telo počasi začelo sproščati po dolgoletni »zategnjenosti«.

Lahko rečem, da je moje zdravstveno stanje sedaj veliko boljše, glavobolov skoraj ni več, ravno tako bolečin v hrbtenici in želodcu… Ob teh obiskih sva začeli tudi s pogovori na čustvenem področju, tako sem se začela udeleževati tudi njenih seminarjev. Po vsem tem sem ugotovila, da je bilo moje počutje posledica izgorelosti in to da sem zdravila zamenjala z njenimi seminarji, je bila edina prava pot, saj so celostno »zdravilo« in ne samo tableta za prekrivanje simptomov počutja.

Prej sem na vprašanja okolice gledala kot na kritiko, sedaj pa sem začela drugače komunicirati tako v službi, kot tudi z možem in se veliko bolj razumeva. Na mnenja drugih sem začela gledati na povsem drugačen način. Sedaj sem veliko bolj spontano vesela, prej je bilo veselje “narejeno- kontrolirano”. Naučila sem se veseliti vsakega drobnega napredka in lepih trenutkov.

Lahko rečem, da ta denar, ki sem ga vložila v svetovanja pri Nadici in izobraževalni tečaj, je najbolje vložen denar, ki sem ga vložila zase!!

Marjetka K.H.